Grafológia - Márton Tünde grafológus és írásszakértő


„Minden kézírás –miként a beszéd–

a belső szellemi és erkölcsi jellemzők

közvetlen kinyilatkoztatása.”


(Michon abbé)

Megrendelés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2010. január 03. vasárnap, 00:00

 


A megrendeléshez szükséges dokumentumok:

Az írásminta elkészítése mellett az ADATLAP, a NYILATKOZAT és a MEGRENDLŐLAP kitöltése szükséges.

Kiskorú írásmintájának elemzésekor a nyilatkozatok közül megfelelőt kell kitölteni, gyermekkorú (14 év alatti gyermek) esetén a szülő (gondviselő) tölti ki és írja alá, fiatalkorú esetén (14-18 éves gyermek) a gyermek és a szülő (gondviselő) együttes aláírásával kell ellátni. Több résztvevős (pl. párkapcsolati, szülő-gyermek) vizsgálatnál értelemszerűen minden fél ad írásmintát és kitölti az összes mellékletet saját adataival.

A MEGRENDLŐLAP-on kell megjelölni a megrendelni kívánt elemzést illetve igény esetén a kívánt elemzési szempontokat. A releváns információkhoz való hozzájutás érdekében, illetve az elemzés-típus sikeres kiválasztásában készséggel segítek.

 

A megrendelés díja:

Egyedi igények esetén a díj megállapodás tárgyát képezi. A szakvélemény díja rendezhető utalással vagy személyes átvétel esetén átvételkor készpénzzel is. Minden megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldök, melyben utalás esetén a szükséges bankszámlaszámot is megtalálja.

 

A megrendelés elindítása:

Az elkészült írásmintát kérem juttassa el személyesen (előzetes egyeztetés után), postai úton a GRAFOMETRIA.HU – Márton Tünde 1119 Budapest, Etele út 69. 8/72. levelezési címre vagy email-ben, faxon.

 

A szakvélemény kézhez vétele:

Az elemzés elkészítésének határideje az írásminta és a kapcsolódó dokumentumok hiánytalan beérkezésétől számított öt munkanap. A szakvéleményt csak az írásminta készítője (vagy meghatalmazottja, kiskorú esetén a megrendelő szülő) veheti kézhez, személyesen vagy postai úton. Postai úton kért szakvélemény „saját kézhez” küldeményként kerül továbbításra.

Adatvédelmi és biztonsági okok miatt e-mailben, faxon vagy más elektronikus módon / adathordozón nem szolgáltathatok ki szakvéleményt, közvetlenül az írásminta készítőjének sem.

 


 

 

 

 
Grafológia - Márton Tünde grafológus és írásszakértő --- (c) Marton Tunde - minden jog fenntartva