Írta: Márton Tünde grafológus
|
2009. november 18. szerda, 00:00 |
Szakmai napokon, csapatépítő tréningeken, ifjúsági és családi rendezvényeken mindig szívesen veszik igénybe ezt a lehetőséget. Gyorselemzéskor 10-15 percben kerülnek összefoglalásra az alapvető személyiségjegyek. |
Írta: Márton Tünde grafológus
|
2009. november 19. csütörtök, 21:43 |
Egy adott munkakörre jelentkezők közül azon pályázók kiválasztásában jelent segítséget a grafológus, akiknek a tulajdonságaik, képességeik leginkább megfelelnek az adott elvárásoknak, s akikkel érdemes személyes interjú formájában is megismerkedni. A kézírás elemzése történhet személyesen a helyszínen, illetve írásban 1-1,5 oldal terjedelemben mely grafikonos szemléltetést is tartalmaz. |
|
Írta: Márton Tünde grafológus
|
2009. november 22. vasárnap, 00:00 |
Előzetes szelektálás
Egy adott munkakörre jelentkezők közül azon pályázók kiválasztásában jelent ez esetben segítséget a grafológus, akiknek a tulajdonságaik, képességeik leginkább megfelelnek az adott elvárásoknak, s akikkel érdemes személyes interjú formájában is megismerkedni. A kézírás elemzése történhet személyesen a helyszínen, illetve írásban 1-1,5 oldal terjedelemben mely grafikonos szemléltetést is tartalmaz. |
|
Írta: Márton Tünde grafológus
|
2010. április 25. vasárnap, 08:43 |
Egy csapat, egy team akkor tud igazán jól, maximális hatékonysággal dolgozni, ha optimális összetételű. Ahol a kollégák képességeikkel, készségeikkel egymást segítve, kiegészítve tudnak dolgozni, ahol minden munkatárs olyan tevékenységet végez, mellyel adottságait a leginkább kihasználja. Most biztosan többen elmosolyogják magukat, hogy mekkora energiaráfordítást és milyen mértékű profitkiesést jelent, ha hetekig, hónapokig csak azt vizsgáljuk, egy-egy munkatárs személyisége, képessége melyik kollégával illik össze, ki hol tud a cég leghasznosabb építőköve lenni. Ebben tud jelentős segítséget nyújtani a személyügyi grafológia egyik kiemelkedő alakja Ursula Affemann német grafológus igen eredeti, ugyanakkor hatékony elemzési elmélete.
|
Bővebben...
|
|
|
|
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
|
Oldal 1 / 2 |