Grafológia - Márton Tünde grafológus és írásszakértő


"A betű mutatja a lelket,
aki betűket ír, az valósággal benyomja ezekbe lelkének képét,
mi tehát az írás által megismerhetjük az írónak a lelkét".


(Demétriusz)

Szolgáltatások magánszemélyeknek
Szülő-gyermek kapcsolat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2015. április 07. kedd, 09:00

Mindannyian tudjuk, hogy a gyermekkorban megélt, megtanult szeretetminta egész életünk legértékesebb útravalója.

Éppen ezért meg kellene állítani az állandó hibakeresésbe feledkező embert, s meg kellene tanítani mindenkit újra a "szeretet művészetére". Hiszen ha az állandó hibakeresésre alapozzuk gyermekünk nevelését, emberi kapcsolatainkat, akkor azok eleve a feszültségekre és sohasem az értékek, a kompromisszumok megteremtésére, s nem a problémák pozitív megoldására fognak törekedni, hanem a bántások, a meg nem értések, a dacos ellenállások melegágyai lesznek.

Valószínűsíthető, hogy amiből valaki keveset kapott gyermekkorában, azt továbbadni sem tudja, s a pozitív érzelmeket hárítja, rideg, szakmai törtetésével kompenzálja. Épp ezért sokakkal együtt hiszem, hogy az igaz szeretet a gyermek felnövekedésének, későbbi sikerének legerősebbike.

 

Nézz vissza kedves olvasó a gyermekkorodba!

Bővebben...
 
Személyiségkép készítés egyéni szempontok alapján PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. november 07. szombat, 00:00

A mellékelt listából 10-13 szabadon választott szempont alapján kérheti írásának elemzését. Szakvéleményemet grafikon segítségével szemléltetem.

 

 

A választható szempontok ide kattintva tekinthetők meg.

 
Kreativitás-vizsgálat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. november 10. kedd, 00:00

 

Kreativitás vizsgálat

Alkotó folyamat, kreativitás nélkül nincsenek újdonságok és nincs fejlődés, haladás sem. Természetesen az éltünk folyamán számos szabályt, szabványt kell betartanunk, ugyanakkor kreativitás nélkül nem tudnának újabbnál újabb kihívásokat, egyedi feladatokat, helyzeteket, megoldani. A kreativitás vizsgálat nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy megtudja gondolkodását milyen mértékben jellemzi az originális kreativitás. Hiszen mára már minden szakmában alapkövetelménynek számít a kreativitás. Az önéletrajzához csatolt grafológusi szakvélemény felhívja a leendő munkáltató figyelmét az Ön kreativitására, divergens gondolkodására.

Bővebben...
 
Párkapcsolat-összeillőség vizsgálat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. november 19. csütörtök, 22:04

Összeillőség vizsgálatánál mindkét fél kézírásának elemzése megtörténik. Alapvetően az érzelmi élet (érzelmek intenzítása, kezelése, kontrollja) határmenedzselés (önértékelés, önbizalom, tolerancia) dominancia területére fókuszál a grafológus. Ezután a két elemzés összehasonlítása következik, végül az összefoglalás. Mindkét fél megkapja a saját, egyéni jellemzését grafikonnal szemléltetve, valamint az összefoglalást.

Bővebben...
 
Szülő-gyermek kapcsolat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. december 13. vasárnap, 00:00

Szülő-gyermek kapcsolat feltárása:

A szülő és gyermek kézírásának vizsgálata után a grafológus segít a konfliktust okozó problémahelyzeteket feltárni, mely lehetőséget biztosít a harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolat helyreállításához.

 
Grafoterápia-Írásfejlesztés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. november 30. hétfő, 00:00

A fejlesztés gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmazható, mely az író személy képességeit, adottságait feltáró szakvélemény elkészítésével kezdődik. Mindez lehetőséget biztosít az egyénre szabott, személyiségközpontú foglalkozásokra. A fejlesztés hatására növekszik a figyelemkoncentráció, javul a tanulmányi eredmény, emelkedik az önbizalom, önelfogadás mértéke.

 
Átfogó személyiségkép (önismeret fejlesztése) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Tünde grafológus   
2009. november 13. péntek, 00:00

Az átfogó személyiségkép képet ad az író személy mentális képességeiről (gondolkodás jellemzői, következtető képesség, logika, kreativitás, kombinatív képesség…stb) munkavégzés jellemzőiről (fizikai, pszichés terhelhetőség, kitartás, önállóság…stb), továbbá önbizalom, önelfogadás mértékéről,én-kép, én-ideál arányáról, szociális, érzelmi élet jellemzőiről...

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 2
Grafológia - Márton Tünde grafológus és írásszakértő --- (c) Marton Tunde - minden jog fenntartva feed-image RSS 2.0